Import a Casablanca DVD using MM ?

The Ins and Outs of it.

Re: Import a Casablanca DVD using MM ?

Postby LouBruno » Sat Nov 16, 2013 3:34 pm

Shhhhhh. That a secret. :lol:


Charles wrote:One thing that did surprise me was the fact the disc was NTSC and we're Pal yet the disc played ok in MM also played from the scene bin is Bogart now converting between formats i don't think so but why did it play?
LOU BRUNO

Gocycle@optonline.net
LouBruno
 
Posts: 5202
Joined: Mon Mar 24, 2008 5:49 pm
Location: Long Island New York
Casablanca Unit: KARAT, STUDIO ULTRA and the S6000 with Blu-ray with ALL SOFTWARE, Cassie Travel Laptop PRO- Bogart Windows, MSI APACHE PROGE72VR laptop with BOGART and all Current BOGART & Arabesk. GLIDECAM HD-2000, THE FLIP MINO personal HD web-style cameras-Gen 3, Two I-Pods 4G/HD recording, I-Pad 4,

SONY PXW-X70 AVCHD and XAVC 50Mb. SONY FDR-53 4K, SONY HXR-HMC2500
, SONY FDR AX-700 HDR 4K video camera, GoPro HD2&3, SONY HDR-CX150 small HD pocket camera, Two Samsung BD D5700 Blu-ray players.
TWO SONY HDV decks, JVC DT-V20L1 HDV monitor, All Music2Hues and Digital Hotcakes, Nikon D-80 still camera, NIKON D7100 HDSLR 18-300mm lens, 7 professional bicycles, two camels and a donkey :-) ........ Gocycle@optonline.net

Re: Import a Casablanca DVD using MM ?

Postby Charles » Sat Nov 16, 2013 4:25 pm

Its not now :lol:
Regards
Charles
Charles
 
Posts: 243
Joined: Mon Mar 31, 2008 1:10 pm
Location: Cumbria UK
Casablanca Unit: S6000 Effects 1,2,3,5,7,8 Blue Box World,
Arabesk 6.0a , Bogart 5.5c Disc Transfer 1.2

Previous

Return to Media Manager

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron