Loading SD footage with FireWire on Studio Pro

For all questions & tips related to Bogart Windows

Loading SD footage with FireWire on Studio Pro

Postby alex » Sat Apr 22, 2017 6:45 am

I'm using Bogart 8 have tried different settings on the uploading into the Pro video looks okay but the audio sound horrible can't figure out why, anyone having same problem I'm coming in FireWire from a Sony camera onto the 4 Studio Pro.
Thanks
Alex Williams
Videos by Williams
Boynton Beach, Florida
alejanbr@bellsouth.net
http://www.youtube.com/videosbywilliams
alex
 
Posts: 110
Joined: Sat Apr 05, 2008 8:18 am
Location: P.O Box 741167 Boynton Beach, Fl. 33474
Casablanca Unit: Avio Pro 4.1D 500gb hardrive,Prestige with OS 9.1. 4-320gb Maxtor drives, Lacie 500 Hardrive, Akaba,3D PIP,Motion Perfect,Arebesk 4, Effect1-8 Most of the software. Studio 4 Pro Bogart 8 & Arebesk 7 all software, GoPro 3 Black, JVC500, Sony PD170, Sony 2100, Sony CX900 HD Camcorder, Sony FDR-AX53 4K Camcorder.

Re: Loading SD footage with FireWire on Studio Pro

Postby bethklinger » Sat Apr 22, 2017 8:27 am

The Firewire card is not all it should be. Importing from SD cards ... no problem. I've had success when importing SD using Roxio Easy VHS to DVD software/hardware unit. May be time to look into a card camera.
Beth Klinger
bethklinger
 
Posts: 292
Joined: Sun Apr 25, 2010 6:55 am
Location: West Warwick, Rhode Island
Casablanca Unit: Solitaire with SE7, B4W in HP workstation, Casablance Studio Ultra, ProShow Producer, Premiere Pro, 2 Canon VIXIA HFG30 AVCHD Progressive cameras with BeachTek connectors to Rode Mics.

Re: Loading SD footage with FireWire on Studio Pro

Postby alex » Sun Apr 23, 2017 4:12 pm

Thanks Beth I do have HD cameras that are smart card but I upgraded to Bogart 8 because this was supposed to resolve the problem with importing mini DV thruw FireWire,I'm sure their are more with this issue I have a lot of events filmed in DV film to be uploaded.
Alex Williams
Videos by Williams
Boynton Beach, Florida
alejanbr@bellsouth.net
http://www.youtube.com/videosbywilliams
alex
 
Posts: 110
Joined: Sat Apr 05, 2008 8:18 am
Location: P.O Box 741167 Boynton Beach, Fl. 33474
Casablanca Unit: Avio Pro 4.1D 500gb hardrive,Prestige with OS 9.1. 4-320gb Maxtor drives, Lacie 500 Hardrive, Akaba,3D PIP,Motion Perfect,Arebesk 4, Effect1-8 Most of the software. Studio 4 Pro Bogart 8 & Arebesk 7 all software, GoPro 3 Black, JVC500, Sony PD170, Sony 2100, Sony CX900 HD Camcorder, Sony FDR-AX53 4K Camcorder.

Re: Loading SD footage with FireWire on Studio Pro

Postby LouBruno » Sun Apr 23, 2017 7:18 pm

Sony camera Set to DOLBY 2. channel. Sometimes LPCM settings causes issues.....may be a shot in the dark..
LOU BRUNO

Gocycle@optonline.net
LouBruno
 
Posts: 5202
Joined: Mon Mar 24, 2008 5:49 pm
Location: Long Island New York
Casablanca Unit: KARAT, STUDIO ULTRA and the S6000 with Blu-ray with ALL SOFTWARE, Cassie Travel Laptop PRO- Bogart Windows, MSI APACHE PROGE72VR laptop with BOGART and all Current BOGART & Arabesk. GLIDECAM HD-2000, THE FLIP MINO personal HD web-style cameras-Gen 3, Two I-Pods 4G/HD recording, I-Pad 4,

SONY PXW-X70 AVCHD and XAVC 50Mb. SONY FDR-53 4K, SONY HXR-HMC2500
, SONY FDR AX-700 HDR 4K video camera, GoPro HD2&3, SONY HDR-CX150 small HD pocket camera, Two Samsung BD D5700 Blu-ray players.
TWO SONY HDV decks, JVC DT-V20L1 HDV monitor, All Music2Hues and Digital Hotcakes, Nikon D-80 still camera, NIKON D7100 HDSLR 18-300mm lens, 7 professional bicycles, two camels and a donkey :-) ........ Gocycle@optonline.net


Return to Bogart for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron