where is CB PAINT 2 FOR BOGART SE

Motion effects, video paint and graphics package

Re: where is CB PAINT 2 FOR BOGART SE

Postby Charles » Mon Mar 02, 2009 3:59 am

TimKennelly wrote:Frankly, at this point I would be ecstatic if the basic Operating System of the S4000Pro actually worked right to allow me to edit HDV footage.

You know, the reason I bought this unit.


I would be ecstatic if i could import analogue footage where the audio stays in synch without having to record to DV tape first,wish i had kept my Solitaire.
Regards
Charles
Charles
 
Posts: 243
Joined: Mon Mar 31, 2008 1:10 pm
Location: Cumbria UK
Casablanca Unit: S6000 Effects 1,2,3,5,7,8 Blue Box World,
Arabesk 6.0a , Bogart 5.5c Disc Transfer 1.2

Re: where is CB PAINT 2 FOR BOGART SE

Postby TimKennelly » Mon Mar 02, 2009 5:49 am

I agree that needs to be fixed, but that at least has a relatively easy work around that I was using even with the Solitaire by running through one of my Sony cams using it's live analog to DV converter to input via firewire.

There is no such work around for HDV footage.
My mom always told me that happiness was the key to life.
At school they asked me what I wanted to be when I grew up.
I said “happy" and they told me I didn’t understand the question.
I told them they didn’t understand life.


Tim Kennelly
TimKennelly
 
Posts: 1806
Joined: Mon Mar 24, 2008 6:40 pm
Location: Clio, MI 48420
Casablanca Unit: No Casablanca unit currently.

Previous

Return to CB Paint

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron